Konfekture


Fortrolighedspolitik

Introduktion Vi respekterer dit privatliv. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger. Den beskriver også dine rettigheder over for os, og hvordan de kan udøves.
Politikken gælder for dig, der:
vores klient;
er modtageren af ​​elektroniske eller fysiske genstande (såsom breve, pakker eller varer), som vi sender;
besøge vores websider, applikationer, platforme og sociale netværk ("Digitale kanaler");
deltager i markedsarrangementer, konkurrencer og kundeundersøgelser;
eller kommunikerer med os på anden måde, for eksempel gennem vores kundesupport.
Vores mål er, at du skal være sikker på, at dit personlige privatliv respekteres, og at dine personoplysninger behandles korrekt. Al behandling af personoplysninger udføres i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.
Denne privatlivspolitik gælder normalt for vores behandling af personoplysninger. Hvis du ved køb af vores tjenester eller i enhver anden sammenhæng modtager anden informativ tekst vedrørende behandlingen af ​​personoplysninger, vil denne informative tekst have forrang frem for denne privatlivspolitik.

Hvad er persondata, og hvad er persondatabehandling?

er enhver handling, der udføres med personoplysninger, for eksempel indsamling, opbevaring, ændring, behandling til forskellige formål, ændring eller sletning.
Mål og regler for behandling Operatøren behandler Personoplysninger for at: give adgang til Systemet, herunder til indgåelse af kontrakter baseret på Tilbuddet; identiteten af ​​emnet af personlige data, herunder at have adgang til profilen; databehandling; opfyldelse af forpligtelser i henhold til Tilbuddet; overførsel af varer til et transportfirma; etablere og vedligeholde kommunikation om emnet for personoplysninger, herunder retningen af: svar på anmodninger; informationsmeddelelser til et telefonnummer og/eller e-mailadresse: i overensstemmelse med Tilbuddet (ordrestatus, kvittering osv.) om kampagnekoder til næste udvalg af produkter, samt andre annoncerings- og nyhedsindholdsoplysninger. Annoncebeskeder sendes med tilladelse fra den persondatasubjekt; oplysninger om systemets arbejde. sikring af systemets drift og sikkerhed (forebyggelse af tilfælde af svig og andet misbrug, samt undersøgelse af sådanne sager); System fejlfinding; udfører statistisk og marketingsundersøgelser af forbrugernes efterspørgsel, samt målretning (målretning mod målgruppen) annoncer, der er placeret baseret på anonyme personlige data; Konfliktløsning; indsamle anmeldelser; overholdelse af kravene i politikkerne. Lovligt og retfærdigt grundlag for behandling; Behandling i overensstemmelse med specifikke, foruddefinerede mål; Forhindrer integration af databaser, der indeholder personoplysninger, der behandles til formål, der er uforenelige med hinanden; Overholdelse af indholdet og mængden af ​​personlige data til angivne behandlingsformål; Nøjagtighed, tilstrækkelighed, relevans og pålidelighed af personlige data; nøjagtigheden af ​​tekniske foranstaltninger rettet mod behandling; Rationalitet og evne til at bearbejde; Opbevaring af personoplysninger til højst det formål, der kræves af Behandlingen, hvis opbevaringsperioden ikke er fastsat i reglerne, Tilbuddet; Destruktion eller depersonalisering af personoplysninger, når målene for behandlingen er nået, eller hvis det ikke længere er nødvendigt for at opnå dem, medmindre dette er fastsat i politikker. Personoplysninger er enhver information, der direkte eller indirekte sammen med andre oplysninger kan knyttes til en levende person. Det betyder, at forskellige typer information såsom, men ikke begrænset til, navn og kontaktoplysninger, IP-adresser, konkurrencebidrag, valg og præferencer betragtes som personlige data.